sång & Musik Kalmar /Öland

Sångstunder i Kalmar med omnejd

Det jag erbjuder

sångstunder

Jag erbjuder sångstunder på bland annat träffpunkter, äldreboenden och i kyrkor – Och har ett samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

solosång

Jag kan bokas för solosång på begravning och i olika sammanhang som kyrkor.

OM MIG

Som person är jag glad, lättsam och trevlig. När jag kommer har jag lätt för att vara tillsammans med de äldre som har olika behov som till exempel demens. I grund och botten är jag undersköterska men har jobbat med många olika saker – främst med människor då jag tycker det är otroligt roligt!

Annika

OM MINA SÅNGSTUNDER

Jag kan erbjuda sång och musikstunder av olika slag med flexibelt innehåll beroende på årstid och högtider. Jag spelar både piano och gitarr och sjunger blandade sånger, visor, andliga sånger och tar även med i allsång. Skulle ni ordna med sommar/julfest, eller om ni vill ha något program under en helg/storhelg så är jag flexibel och öppen för förslag. Jag gör sångstunder på ett lättsamt och spontant sätt och har erfarenhet av detta genom tidigare arbeten jag haft.

Jag har varit runt på många äldreboenden och träffpunkter sedan jag startade företaget, vilket har varit väldigt uppskattade stunder!

PRISER

Inklusive sociala avgifter & F-skattsedel finns

Vardagar

Sångstund 45 min = 850kr

Mindre grupp på t.ex. en avdelning på ett boende

Sångstund 30 min x 2 avd. på samma boende = 1000kr

På samma boende på två avledningar i följd

Sångstund för träffpunkter 90 min = 1200kr

Sång 45 min, närvarar 90 min

Storhelg

Sångstund 45 min = 1500 kr

Sommarfest & Julfest

Sångstund 45 min = 1400 kr

Reseersättning

Kalmar stad 75kr | Övriga resor 30kr/milen
Faktureringsavgift tillkommer

Vill du boka sångstund/solosång?

fyll i formuläret så hör vi av oss! 🙂

Observera att vi bara är två stycken anställda, så därför hinner vi inte alltid svara så snabbt vi önskar på mejl och telefonsamtal. Glöm inte heller att kolla skräpposten om du inte fått svar då våra mejl ibland hamnar där!